o zi perfecta, andreea laza blog
Blog

O zi perfectă

Nu contează la ce oră din dimineață te trezești, dacă primul lucru pe care ți-l spui este “Astăzi va fi o zi grozavă!”. Nu crezi? Ei bine, nici nu trebuie, cel puțin deocamdată. Este pur și simplu suficient să-ți spui asta fie în gând sau cu voce tare.

Un ceai? O cafea? Un pahar de apă de 500 ml dat pe gât în jos este primul lucru pe care îl fac dimineața ca să am o zi perfectă și hidratată. What next?

O îmbrățișare cu cel mai iubit dintre pământeni, așa ca să-i înceapă și lui ziua cum mi-a început mie. Și bineînțeles începem cu spălatul pe dinți și pe ochi doar cu două degete înmuiate în apă pentru că nu îmi place apa rece.

Un duș sau nu, deschidem calculatoarele și ne începem lucrul, nu inainte de a naviga pe Facebook și de a verifica mailul. Cine știe…ceva newsletter nou de care nu aveam nevoie. Sau poate un mail de care aveam nevoie.

Atunci când asculți Sky Fm munca devine mai plăcută și deja toate încep să se miște sub ochii mei. Mic dejun? Aici! De obicei pâine prăjită, un ceai sau un ou ochi sau toate trei. Și bineînțeles, întărind un comportament neadecvat la masă: uitatul pe tabletă în timp ce mâncăm. Sincer nu-l recomand…dar nouă ne place.

Mergem la Real? La mall? Sau stăm acasa? Atunci căutam un serial sau ceva nou. Noi nu avem televizor și nu știm ce știri de la ora 5 am mai pierdut. Dacă a fost ceva important la știri? Naaaa. Nu cred.

Nu am mai citit o carte de literatură din facultate și sincer vorbind, nu le recomand nimănui. Astăzi prefer cărțile din care ai ce învăța ceva cu adevărat. Nu poți învăța ceva nou de la o persoană care nu știe mai multe decât tine. Eu lăudandu-mă singură.

Se face seară și ne mai îmbrățișăm o dată ca să ne amintim că nu suntem singuri și că ne iubim. Și bineînțeles urmează să facă Andrei cele mai bune spaghetti din lume. Rețetă originală care va apărea pe site-ul nostru culinar.

Cine spală vasele? Cine întreabă. Desperate housewifeeee! Este OK, spaghetele au fost foarte bune, meriți un pupic! Andrei, mi-e sooomn! La ce ne uităm? Începe serialul. Zzzz Zzzz Zzzz.

Mâine va fi o altă zi perfectă!