Blog

Cu dragoste, 2016…

Iata ca trece si 2015 si odata cu el avem ocazia sa ne innoim si noi, cu totii, nu neaparat cu haine noi sau cu bunuri, dar mai ales cu idei si credinte. Si un motiv bun sa imbratisam schimbarea, care este, de altfel, singura constanta reala.

Asta chiar daca suntem persoane diferite de la o zi la alta, de la un moment la altul, undeva in constiinta colectiva credem ca trecerea intr-un alt an este mai propice oricarei schimbari personale pe care vrem sa o adoptam.

Mergem asadar inainte cu totii, pasind intr-o lume noua pe care avem posibilitatea sa o cream mai constient, mai atent, dupa bunul nostru plac.

Cum adica sa cream lumea?

Vine foarte simplu. Einstein a fost primul care a demonstrat ca lumea in care traim, adevarul sau realitatea, ca sa spun asa, este relativa. Ce inseamna asta?

In dimensiunea in care se desfasoara vietile noastre, adevarul este relativ, iar ceea ce il creeaza este perspectiva, punctul de vedere.

Si ajungem la povestea cu optimistul, persimistul si realistul.

  • Realistul nu exista, el este doar vocea constiintei colective, el traieste inconstient de puterea lui de a-si creea lumea in care vrea sa traiasca, el doar observa realitatile celorlalti.
  • Optimistul fie creeaza constient, fie o face intuitiv, insa el stie ca lumea este rezultatul gandurilor sale, iar daca vrea o lume buna, trebuie sa se concentreze pe lucrurile bune.
  • Pesimistul foloseste intru totul legile universale, insa pentru a crea o lume in care doreste sa experimenteze ceea ce el nu este cu adevarat. Grea misiune.

You are your focus.

Oricum, lumea este relativa, absolutul exista undeva in alte sfere, la Dumnezeu, daca vreti.

Noi cream tot ceea ce experimentam, prin credintele noastre, prin gandurile noastre care duc la actiunile noastre.

La inceput a fost … gandul.

2016 ne da posibilitatea sa ne alegem destinul asa cum il dorim. Nu va fi nici un an nou mai bun nici mai rau, va fi exact ceea ce vom crea!

Un lucru e cert, indiferent cum alegem sa il traim pe 2016, cu cata dragoste sau frica, cu cata constienta sau inconstienta, fiecare clipa, fiecare moment ne da posibilitatea sa ne recream dupa placerea si voia noastra.

Si slava domnului avem undeva la 31,536,000 secunde sa alegem (si sa realegem) cine suntem noi in noul an, cel ce se bucura sau cel ce sufera, cel ce iubeste sau cel ce uraste, cel ce e chinuie sau cel ce prospera.

Ce aleg eu in 2016?

Aleg increderea, aleg iubirea, aleg abundenta, aleg libertatea si o voi face constient! 😉

Va doresc sa fiti cine vreti voi sa fiti in anul nou ce bate la usa, iar pacea sufleteasca si iubirea sa va fie alaturi!

Inca ceva: intr-un final, cu totii vom fi bine, asa ca aveti credinta ca sunteti iubiti neconditionat, ca sunteti unde trebuie sa fiti in fiecare moment, ca sunteti completi si ca nimic cu adevarat rau nu se intampla, atata timp cat alegi perspectiva din care sa-l privesti.

Cu dragoste, 2016