Cu ce vă pot ajuta?

Bună!

Bine ați ajuns pe site-ul meu. Cu ce vă pot fi de folos?

În general scriu pentru mine, însă uneori mai scriu și pentru alții. Asta deoarece scopul meu este să servesc lumii prin ceea ce fac. În cazul meu este scrisul. Ce îmi place să scriu cel mai mult și o fac cu mare drag sunt articole pentru bloguri de companii. Aici mă ocup de tot, de la idei de articole, până la optimizarea textului pentru nevoile clientului și inclusiv publicarea lui online pe plaforma/site-ul companiei iar mai apoi distribuirea lui pe rețelele social media. Adică tot ce ține de prezența și comunicarea online. Și îmi place să fac asta.

Ce vreau să fac este să mă ocup de tot ce ține de blogul companiei: scriere, întreținere și optimizare a conținutului pentru creșterea organică a vizitatorilor pe site și share-uire pe social media.

Îmi place să îmi asum eu toată treaba asta iar clientul să aibă încredere că partea de blog și social media, adică întreținerea relației (online) cu oamenii/clienții merge fără de la sine, să fie nevoie să intervină sau să se mai concentreze pe partea asta. Cu alte cuvinte, scopul meu este să vă iau o grijă de pe cap.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru blogul și rețelele sociale ale companiei, eu vă pot ajuta.

Andreea