Blog

Ce-mi doresc de la mine în 2014

Astăzi m-am hotarât! O să postez pe blog! 😀 Și ce altceva să scriu decât gânduri despre anul nou care a venit. La mulți ani, apropo! (cu întârziere)

În 2014 nu-mi doresc nimic de la nimeni, tot ce îmi doresc este de la mine.

Am hotarât să nu tot trag de Dumnezeu sau să emit pretenții la cei din jur, pentru că numai mie pot să-mi cer, ceea ce eu mie vreau să-mi dau. V-ați pierdut?

Îmi doresc să devin înțeleaptă!

Cred că aceasta este cea mai mare dorință a mea, pe care tot lucrez de la finele anului trecut și pe care încă mai construiesc.

  • Îmi doresc să devin un om înțelept, adică să trăiesc ancorată mereu în prezent, să accept și să înțeleg lumea, iubindu-mă și acceptându-mă necondiționat pe mine.

Vreau să nu mai am nicio zi în care să am vre-un dubiu, vreo grijă, vreo supărare pentru că indiferent ce se întâmplă până la urmă lucrurile vor fi foarte bine. Pentru că circumstanțele (sau ce se întâmplă) sunt consecințe ale gândurilor noastre.

  • Să-mi schimb toate gândurile în gânduri bune, curate și să accelerez viteza cu care descopăr lumea și pe mine însămi.

În 2014 am ales să devin înțeleaptă pentru că atunci când ești înțelept știi să trăiești mai liniștit și mai fericit. Iar eu nu cred că avem nevoie de păr cărunt și pensie ca să țintim la așa ceva.

Voi ce vă doriți de la voi în 2014? 

Numai gânduri de bine! 🙂

A