Blog

Bogăția este o stare de spirit

 

Unul dintre lucrurile la care aspiră majoritatea oamenilor este să ajungă bogați. Probabil și tu te numeri printre ei dar asta nu este o rușine în niciun fel.

Toți ne dorim asta, însă nu toți știm cum să ajungem bogați.

În primul rând, atunci când îți dorești să ajungi bogat, primul mesaj pe care îl trimiți universului este că în momentul prezent nu ești bogat.

Practic, asta este felul în care te definești și ideea pe care o lansezi în univers.

  • Astfel, tot ceea ce înțelege universul este că te consideri sărac, așadar vei accesa acele frecvențe care reinforsează ideea că ești sărac.

Ceea ce, bineînțeles, nu ne dorim!

Ceea ce trebuie să faci de fapt este să te simți bogat!

Bogăția, la fel ca și sărăcia nu este nimic altceva decât o stare de spirit, nicidecum o circumstanță.

Dacă te simți bogat atragi bogății de tot felul în viața ta, chiar dacă nu ai averea lui Bill Gates. În același timp, nici toții banii din lume nu te pot face să fii bogat dacă tu nu te simți așa.

  • Mai presus de conturi în bancă, bogăția este o stare de spirit, este un stil de viață pe care îl poți adopta, prin simplul fapt că te simți bogat.

Și de ce să nu experimentezi această stare de spirit, dacă ea este singura cale spre abundență, din toate punctele de vedere.

  • De fapt, nu avem niciun motiv real să ne simțim săraci, sau lipsiți de ce ne dorim.

Am primit cu toții cel mai valoros dar: faptul că existăm!

Faptul că exiști este cea mai mare bogăție posibilă!

Singurul lucru ce ne lipsește este atitudinea de mulțumire față de bogăția cu care ne-am născut, tocmai pentru a fi bogați!

Nu poți să fii bogat până nu te simți bogat!

  • Practicând atitudinea de apreciere și mulțumire în fiecare zi în loc să recreați mereu ideea de sărăcie este calea spre culmile bogăției așa cum nici nu ne-o putem imagina.

Mult success!

A