umanitate, prietenie, iubire
Blog

Cine sunt teroriștii de fapt?

umanitate, prietenie, iubire

Paris, 7 Ianuarie 2015, 20 de morti si nu stiu cati raniti intr-un atentat terorist „semnat” dar nu revendicat Al Quaeda.

Care sunt dovezile?

Nu sunt. Nu avem dovezi.

La fel ca acum 14 ani, tot ce am auzit la tv au fost: teroristi, Al Quaeda, Osama Bin Laden si pozele cu asa-zisii detonatori.

Nu am vazut niciun proces al lui Bin Laden dupa ce a fost prins, doar imagini cu el mort, la fel cu Sadam. E foarte usor sa creezi scenariul pe care il doresti atunci cand totii protagonistii tăi sunt morti.

E foarte ușor să acuzi niște islamiști, puteau fi ei și budiști sau creștin-ortodocși, după ce „s-au găsit” pașapoartele lor în mașina pe care au furat-o.

Asta după ce au acționat mai bine ca cei din legiunea franceză. Ironic.

Cine sunt teroriștii de fapt?

Sunt ei islamiști, sunt arabii, sunt cei de la ziarul Charlie Hebdo care și-au permis să caricaturizeze ce nu era de caricaturizat, sunt francezii mult prea rasiști?

NU.

  • Sunt cei ce crează teroarea, aducând cu ea panica și frica.

Dar cine vrea să ne fie frică și de ce? Să o luăm de la început.

Oamenii au două stări fundamentale în care există: iubire și frică.

Starea de iubire este natural umană, este cea care ne place, cea care ne face bine. În starea de iubire creștem, ne dezvoltăm armonios, creăm, suntem inspirați, mulțumitori și înțelegători.

Frica, pe de altă parte prostește.

Iar atunci când te lași prostit crezi orice ți se spune, nu judeci limpede și acuzi fără să ai dovezi.

Acum, din nou…

De ce ar vrea cineva să ne fie frică?

Sau de ce ar vrea cineva să fim proști?

Ei bine, atunci când cineva te vrea prost, îndobitocit, este pentru că, cu siguranță are niște planuri pe care, în starea de iubire nu le-ai accepta.

Cine ar fi acceptat un război în Iraq dacă eram toți într-o stare de liniște, armonie și pace? It makes no sense.

Nu, dar când intervine frica, tot ceea ce îți dorești este ca cineva să te scape de ea. Te lași manipulat și dirijat, spălat pe creier și prostit numai pentru a scăpa din modul de supraviețuire, negândindu-te la consecințe.

Toate „atentatele teroriste” sunt doar crize, crize create pentru a crea frică și panică, pentru a le permite celor ce ne conduc să ia decizii pe care, într-o stare de calm, nu le-ar fi putut lua.

Teroriștii sunt cei ce vor să ne separe, seamăn de seamăn, om de om, prin frică și manipulare.

Sunt cei ce văd că lumea asta se îndreaptă spre lumină, spre iubire, că balanța energetică a planetei s-a reechilibrat și la ora actuală este mai multă energie pozitivă decât negativă.

Teroriștii sunt cei ce vor să distrugă umanitatea, starea de a fi om, bunătatea și iubirea punând oamenii să se învrăjbească între ei cu atâta ură și ignoranță deopotrivă.

Haideți să fim uniți, să ne iubim, să schimbăm lumea asta prin iubire, să o vindecâm și să ne-o revendicăm din ghearele fricii, ale manipulării, ale terorii închipuite.

Lumea asta este bună. Lumea asta ești tu!

A